Sociale medier

Anja Flebbe, social media specialist, som har langvarig erfaring med at effektivisere og optimere vores kunders SoMe-indsatser. Anja deler ud af sine erfaringer på vores kurser om sociale medier.

SEO

Bo Mikael, kontaktdirektør og redaktør, som er en garvet indholdsspecialist, deler ud af sin viden på vores SEO-kurser.

Konverteringer

Thomas Ulvedal, han har været med fra starten af det kommercielle internet, hvor annoncørerne begyndte at skifte fra de trykte aviser og magasiner, til online løsninger. Denne viden bruger han i dag til at undervise og lære virksomheder, hvordan de skal tjene penge på deres hjemmeside.

Den digitale projektleder

Line Friis er afdelingsleder i afdelingen, hvor der bliver udviklet applikationer. Hun er derfor vant til at jonglere med tidsplaner, budgetter og forskellige interessenter. Line bruger sine erfaringer herfra, til at undervise på kurset, Den digitale projektleder.

WordPress

Kåre Mulvad Steffensen har arbejdet med WordPress i 8 år, og har med en teknisk baggrund godt styr på den digitale rejse fra koncept og strategi til teknisk løsning. Han underviser i at bruge Wordpress redaktionelt.

Google Analytics, Google Ads og Excel

Jonas Nielsen Christiansen, er Juniorkonsulent og vores tal- og datanørd. Alt hvad der kan udregnes og sættes i formler, har Jonas allerede udregnet i en formel. Derfor underviser han i alt det databasserede; Google Analytics, Google Ads og selvfølelig, Excel.