Anja Flebbe

Anja er en forfriskende sidekick til vores jyske kontaktdirektør Rasmus Geckler. Hun er ansat som projektleder på kontoret i Aarhus, og kommer fra en stilling som web- og kommunikationsmedarbejder i Horsens kommune. Hun brugte studietiden på Handelshøjskolen i Århus til at specialisere sig i webkommunikation, og har tidligere arbejdet med forskellige digitale projekter og platforme…

Anja er en forfriskende sidekick til vores jyske kontaktdirektør Rasmus Geckler. Hun er ansat som projektleder på kontoret i Aarhus, og kommer fra en stilling som web- og kommunikationsmedarbejder i Horsens kommune.

Hun brugte studietiden på Handelshøjskolen i Århus til at specialisere sig i webkommunikation, og har tidligere arbejdet med forskellige digitale projekter og platforme i det offentlige – web, intranet, infoskærme og ikke mindst sociale medier, og er generelt meget interesseret i kommunikation mellem mennesker.

Hun er helt pjattet med teknologi og gadgets og ønsker sig altid en ny aktivitetstracker, og hun er nok en af de eneste i Danmark, som rent faktisk scanner QR-koder fra tid til anden.

I fritiden spænder hun fødderne på en landevejscykel, og kører de danske landeveje tynde. Hvis det altså ikke regner. Eller der er modvind. Eller temperaturen er under 5 eller over 30 grader. Men så går det også stærkt.