Få det meste ud af Siteimprove

|

Kategorier

Kurser, Siteimprove

På vores 2-dageskursus i Siteimprove lærer du at bruge hele Siteimproves vifte af produkter, så du kan få et skarpt website med styr på indholdskvaliteten, websitets performance og brugernes adfærd. Langt de færreste får brugt alt det, Siteimprove kan, og på kurset hjælper vi dig igang med at bruge det, du allerede har adgang til – og du får et indblik i resten af suiten, hvis du ikke har det hele. Kurset er både for dig, der allerede kender Siteimprove, og for dig, der er helt ny i værktøjet eller som gerne vil vide, om Siteimprove er noget for dig.

Du arbejder med dit eget website og lærer hvordan du bruger Siteimprove, så du eller dine kolleger får adgang til de rigtige informationer. Kurset veksler mellem oplæg og øvelser – og der er selvfølgelig afsat tid til spørgsmål undervejs.

Dag 1: Analytics-suiten

Vi gennemgår de forskellige rapporter i Analytics og du kigger på din egen webstatistik undervejs, så du lærer at finde de data, du har brug for i dit daglige arbejde. Har du ikke Siteimproves Analytics-suite, kan du med en tilmelding til 2-dageskurset få en måneds prøve på Siteimprove gratis, så du kan teste det af på dit eget site på kursusdagen. Efter prøveperioden tager vi en snak med dig om, hvordan du bedst muligt får sat Siteimprove op til at dække dine behov.

Det får du ud af Analytics-dagen:

  • Konkrete erfaringer med at finde de data, der er vigtige for dig
  • Viden om hvordan du justerer digitale indsatser med organisationens mål

Dag 2: Content-suiten

På denne dag gennemgår vi Siteimproves Content-suite og giver dig indsigt i, hvordan Siteimprove hjælper dig med at prioritere udfordringer og optimere indhold og design på websitet. Vi viser dig hvordan du opretter politikker og rapporter, så du får den bedst mulige hjælp til at holde indholdet på sitet opdateret efter best practise. Vi ser også på websitets kvalitet ift. tilgængelighed

Det får du ud af Content-dagen:

  • Hands on-erfaring med de forskellige muligheder i Siteimprove
  • Indblik i hvordan Content-suiten hjælper dig i dit daglige arbejde
  • Hjælp til at opsætte politikker og rapporter

Det er muligt kun at deltage én af dagene, hvis du ønsker det – tilmeld dig til Analytics eller Content

Dato, sted og pris

Datoer København: n/a
Kursussted København: Rentemestervej 56c, NV
Tidspunkt Begge dage 9.00-16.00
Pris  7.000 kr. eks. moms inkl. forplejning

Praktisk info om kurset

  • Niveau: Lidt eller noget kendskab til Siteimprove
  • Typiske deltagere: Webredaktører, kommunikations- og marketingansatte samt andre der leverer indhold til web
  • Antal deltagere: Maks. 8 personer
  • Afmelding: Indtil 2 uger før kursusstart. Herefter er tilmelding bindende, men du er naturligvis velkommen til at overdrage din plads til en kollega eller skifte kursusdato