Skræddersyede kurser

Når standard ikke er godt nok

Alle kurser og behov kan naturligvis ikke opfyldes udelukkende med vores almindelige kursuspakke, det er vi klar over.Derfor tilbyder vi også skræddersyede kurser direkte til den enkelte medarbejder, eller til den enkelte virksomhed.

Her kan der enten rammes helt præcist ind på det enkelte kursus, eller der kan være et ønske om at komme omkring flere kursusemner, f.eks. 2 timers SEO undervisning og 1 times SoMe sparring, kort sagt så kan kurset blive fuldstændig tilpasset dine egne eller din virksomheds behov. Og om vi holder kurset hos os eller ude hos jer kan også aftales og tilpasses, alt efter hvad der passer jer bedst.

Det kan også være, at du sidder og har overtaget driften af jeres Google Ads og overtager en konto og et sæt kørende annoncer, og du ved ikke helt, hvor du skal starte henne.

Her kan man f.eks. booke en 1:1 session med en af vores Google Ads-specialister, som sidder sammen med dig og gennemgår jeres konti og opsætninger.

Kort sagt, mulighederne er uendelige. Hos Peytz & Co underviser vi udelukkende i de ting, som vi selv sidder og arbejder med til hverdag. Det betyder, at vi som undervisere formidler de ting, som vi selv aktivt arbejder med dagen lang. Derfor vil alle vores kurser også tage udgangspunkt i jeres egne sider og problemstillinger. Alle vores kurser er hands-on og indeholder masser af cases.

Nogle af de ting vi arbejder med til dagligt, som ikke er at finde på vores åbne kursus-oversigt er f.eks. “Lær at skrive nyhedsbreve der bliver åbnet”, “Lær at læse dine tal”, “Sådan får du styr på dine konverteringer” og “Tilrettet sparring omkring dit WordPress site”. Vi underviser med andre ord i alt det, vi selv sidder med fingrene i til daglig.

Vil du høre mere? Du er til enhver tid velkommen til at kontakte kursusleder Bo Mikael på bm@peytz.dk eller på 2890 1992